Oldalak

lap tetejére

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

 

2013.jan. 26.tól látogatóim

száma:


Track Websites


}

AZ ÉN BARÁTSÁG DÍJAM!

FOGADD SZERETETTEL,

ADD TOVÁBB SZERETETTEL!

BANNEREIM, HA

TETSZENEK OLDALAIM

ELVIHETED

 

 

 

 

 

ITT REGISZTRÁLHATSZ

 

A NOENING KÉPSZERKESZTŐ

OLDALRA

Katt a képre!

HONLAP SZERKESZTÉSÉRT KAPTAM!

KÉPSZERKESZTÉSÉRT KAPTAM!

KÉPSZERKESZTÉSÉRT KAPTAM!

KÜLÖN DÍJ-NOENING OLDALON

ANDREA BOCELLI  EREDETI

NING OLDALA

Itt  Te is regisztrálhatsz az oldalra!

Katt a képre!

 

ANDREA BOCELLI RAJONGÓI

OLDALA

TÁJÉKOZTATÓ OLDALAM

LÁTOGATOTTSÁGÁRÓL

2012.MÁRC.3-TÓL:

SZÁMLÁLOK: 


 

 


 

Compteur Global

free hit counter

 

DIAVETÍTÉSEK

Andrea Bocelli

Szíj Melinda

 

 
Elvís Presley
 
 

 
Richard Gere
 
 
ITT RÁDIÓT HALLGATHATSZ!
Kattanj  rá, és válasz adót .
 
JÓ SZÓRAKOZÁST!
 
 

 

 

Szavazás

Várom válaszod.

ANDREA BOCELLI A KEDVENC

ANDREA BOCELLI  A KEDVENC:

ANDREA BOCELLI-nak 2012.március 21-én

magszületett harmadik gyermeke Kislány-Virginia!

Gratulálunk!

Bövebben Róluk itt a honlapon Andrea Bocelli 6-ik oldalon!

 

 

ANDREA BOCELLI

Dia vetítés

 

 

Diavetítés!

ÉLETRAJZ:

(Lajatico, 1958. szeptember 22. ) olasz tenorista.

Bocelli örökletes zöldhályoggal született, amely egyre erősebben rontotta látását. 12 éves korában egy futball-labda fejen találta, és ennek következtében teljesen megvakult. A pisai egyetemen jogtudományt tanult. Egy évig ügyvédként dolgozott, mielőtt teljesen a zenének szentelte volna magát. Több hangszeren játszik.

ElőszörPavarotti ajánlására Zuccheróval, a híres olasz popénekessel ment európai körútra, ahol a Miserere című dalt énekelték együtt és ő egy olasz dalt is előadott.

A nagyközönség a Con te partiro című dal nyomán ismerte meg, amelynek angol nyelvű változatát Time to say goodbye címen Sarah Brightman szopránnal együtt énekelte. 1996-ban ez a szám közel hat hónapig vezette a német toplistákat.

Bocelli eddig 70 millió példányban adta el lemezeit, ezzel az úgynevezett pop-opera legsikeresebb előadójává vált.

ANDREA BOCELLI család.

A kis ANDREA BOCELLI

Hintalóval

Fürdés

ANDREA BOCELLI családjával , gyerekeivel.

ANDREA BOCELLI  itt született LAJATIO

Nekem  ANDREA BOCELLI 

Isten   adta  tehetséggel megáldott 

EMBER.

Apja, Alessandro Bocelli, akit nagy tisztelettel csodált becsületességéért és bátorságáért. Anyja, Édi nem volt túlzottan csendes ,ő egy nagyon erős, karakteres asszony volt, fiával természetükből adódóan elég sokat küzdöttek egymással. Bocelli úgy véli, hogy személyisége és mentalitása sokat köszönhet a családnak, a toszkán hagyományoknak. Legnagyszerűbb örömforrásnak a családot, a barátokat, a természetet és a zenét tartja.

ÉDESANYJÁVAL

A Bocelliak generációk óta mezőgazdasággal foglalkoztak. Andrea  apja  is a földön dolgozott és bort készített.A hagyomány azt diktálta volna, hogy fiai is folytatják a családi vállalkozást, de Andrea az éneklés felé fordult, Albertó öccse pedig  építésszé vált.

Már születésekor nyilvánvalóvá vált, hogy látási problémái vannak, több orvos diagnosztizálta nála a glaucomát. 12 éves korában teljesen elvesztette látását, egy focimeccs során ért balesete miatt.

Nem szeret beszélni vakságáról, nem akarja, hogy az emberek áldozatnak tekintsék. Irtózik attól ,hogy tragédiája tűnjön a sikere okának. Így vall magáról :" Az én vakságom soha nem volt tragédia nekem, miért jelent azt másoknak ?" A zene rendkívül vigasztaló neki , és ez azért van, mert ő be tud zárkózni saját világába és lelki támogatást kap a zenétől.

 Szenvedélyes természete  és  szélsőséges karaktere  mindig oda vezette,  hogy kipróbáljon valami újat, eltúlzott lehetőségeket, többet, mint kellene. Szereti a veszélyes sportokat, ideálja Muhammed Ali. Néhány éve úgy döntött, hogy akár szörfözni is megtanul. Lement egy azonos korú barátjával, de barátja azt mondta : Ó ez lehetetlen, túl nehéz, túl öregek vagyunk ehhez.  Mint mikor a bika előtt vörös posztót lebegtetnek, úgy reagált erre a kijelentésre...

Ha volt a közelében olyan ló, amitől mások féltek, ő mindenáron meg akarta hódítani. Mindig is kereste a veszélyt, hiába kapott figyelmeztetést, tartsa távol magát a tüzes lovaktól, a gyors vízi sportoktól.

ANDREA BOCELLI lovagol...

Nagyon szereti a koala macikat. " Ezek az állatok állnak a legközelebb hozzám. Ők emlékeztetnek a fiatal koromra , mert bátrak. Ez nagyon okos dolog, és amikor megérintem őket, az a legcsodálatosabb érzés. "


 

Zenei tehetsége már kora gyermekkorában jelentkezik.  Visszaemlékezéseiben megemlíti, hogy mikor családi összejövetelek voltak, mindig kérték a rokonok, hogy énekeljen  nekik. És ő szívesen is tett eleget a kérésnek, mert mindene a zene volt . Meg aztán csodálatos hang birtokában volt. Hangja gyöngédséget hozott a világra, a hírneve exponenciálisan nőtte túl a teljes média-cirkuszt.

Ajándék ez a hang, mely egyszerre szomorú és ragyogó színű, páratlan kifejezése a földi vágynak vagy égi szerelemnek.

Andrea Bocelli finom tenorjával bármit is tud énekelni, Verdit, Puccinit, Mascagnit. Hangját nem tartják vissza a határok, kigyűrűzik szerte a világon. Megtalálta a színpadot, a színpad pedig őt.

 


 

" Minél többet tudok meríteni az éneklésből, annál kevésbé értem, én csak azt tudom, hogy Isten adott nekem egy hangot, amely lehetővé teszi számomra, hogy kifejezze, amit érzek."

Andrea Bocelli rendelkezik egy valóban figyelemre méltó hanggal, amely érezhetően erős, ugyanakkor éteri.  Nem egyszerűen egy rendkívüli hang,     amely megjeleníti az erőt és a törékenységet, de egy rendkívüli eszköz az érzelmek és az érzékenység megjelenítésére, amely megérinti a szívet, mint a zene maga.

 

Celine Dion  így fogalmaz : "Ha az Úrnak szép  énekhangja lehetne, akkor az biztosan Andrea Bocelli hangjára hasonlítana a legjobban. "

Andrea Bocelli különleges adomány birtokában van. Egy olyan hang tulajdonosa amely egyenesen a szívekbe talál. A szív és a lélek egyetemes nyelvén énekel, amely sokkal többet mond  a beszélt nyelvnél. Hangja első hallásra átjárja az emberek szívét és lelkét, túlemelkedve a különböző nyelvek okozta határokon.

"....fejét felvetve áll a színpadon, aztán gyönyörű hang tör fel a torkából, úgy, hogy egy pillanatig még a palota Tintoretto freskóinak angyalkái is odafordulnak. A dal kiszáll a nyitott ablakon, végighullámzik Velence lagunái fölött, és megtölti derűvel az emberek lelkét..."

II. JÁNOS PÁL pápával.

CLINTONNAL

PAVAROTTIVAL

 

 

 

0.039 mp